Sunday, May 27, 2012

Wedding! Lagi dan lagi..


Bandingkan 2 gambar ni...beza cuma 1 tahun 3 bulan hehe..
Alhamdulillah...akhirnya sampai jodoh kawan baikku..Happy for her. Dan akhirnya setelah setahun lebih tak berjumpa kawan2 tersayang, aku gagahkan diri jugak ke Teluk Intan hari ni..kalau nak di ikutkan sangat tak larat nak berjalan jauh, tambahan pula cirit birit tak hilang lagi, kena pulak bawah perut ni rasa sakit menyucuk2 dan lenguh sentiasa..memang rasa nak baring je..tapi kerana rindukan mereka semua dan ingin sama meraikan hari bahagia Puan Nur dan suami..kami suami isteri sampai juga ke sana..horeyyy.

Majlis yang sweet & perjumpaan yang kejap tapi aku amat berpuas hati.Aku doakan kebahagiaan kedua mempelai hingga ke hujung nyawa.Cepat2 dapat baby :)

Paling tak suke tengok gambar sendiri..haih..sangat gemok hokeh :( tak sabar nak back to shape again hihi..dan x sabar tunggu my darling baby keluar bulan pose nanti..InsyaAllah.

Gambar kedua adalah gambar terkini di ambil tadi, gambar ketiga pada hari wedding aku tahun 2011.Ada yang semakin kurus, ada yang semakin montel (aku lettew! hahahaha).
Related Posts with Thumbnails